Редовни Автобуски Линии

НАЈПОВОЛНИ АВИО БИЛЕТИ СО WIZZ AIR ДО ДОРТМУНД, МЕМИНГЕН, АЈНДХОВЕН, ТРЕВИСО, МИЛАНО, ЛОНДОН, БАЗЕЛ ... ЦЕНИ ОД 25 ЕВРА !!!

 

Дејности

  • Најбрз трансфер на пари во светот. Повеќе...
  • Најповолен курс на сите валути. Повеќе...
  • Сервисирање и продажба на автомобили. Повеќе...
Авионски превоз Print

 

ОД/ДО

ЦЕНА Авио компанија
Скопје - Белград од 28 € +TAX JAT AIRWAYS
Скопје - Загреб од 47 € +TAX CROATIA AIRWAYS
Скопје - Љубљана од 80 € +TAX ADRIA AIRWAYS
Скопје - Виена од 39 € +TAX TURKISH AIRLINES
Скопје - Цирих од 61 € +TAX CROATIA AIRWAYS
Скопје - Дубровник од 32 € +TAX CROATIA AIRWAYS
Скопје - Лондон од 39 € +TAX TURKISH AIRLINES
Скопје - Истанбул од 20 € +TAX PEGASUS AIRLINES
Скопје - Дизелдорф од 52 € +TAX AIR BERLIN
Скопје - Франкфурт од 39 € +TAX TURKISH AIRLINES
Скопје - Амстердам од 39 € +TAX TURKISH AIRLINES
Скопје - Рим од 99 € +TAX JAT AIRWAYS
Скопје - Копенхаген од 39 € +TAX TURKISH AIRLINES
Скопје - Париз од 39 € +TAX TURKISH AIRLINES
Скопје - Каиро од 279 € +TAX AUSTRIAN AIRLINES
Скопје - Дубаи од 209 € +TAX AUSTRIAN AIRLINES
Скопје - Банког од 529 € +TAX AUSTRIAN AIRLINES
Скопје - Њујорк од 299 € +TAX AUSTRIAN AIRLINES
Скопје - Торонто од 460 € +TAX AUSTRIAN AIRLINES
Софија - Рим од 37 € +TAX BULGARIA AIR
Софија - Москва од 219 € +TAX AEROFLOT
Софија - Минхен од 49 € +TAX LUFTHANSA
Софија - Варшава од 64 € +TAX POLISH AIRLINES

 

 
Софтверски решенија - 2008
Сите права задржани.