Редовни Автобуски Линии

НАЈПОВОЛНИ АВИО БИЛЕТИ СО WIZZ AIR ДО ДОРТМУНД, МЕМИНГЕН, АЈНДХОВЕН, ТРЕВИСО, МИЛАНО, ЛОНДОН, БАЗЕЛ ... ЦЕНИ ОД 25 ЕВРА !!!

 

Дејности

  • Најбрз трансфер на пари во светот. Повеќе...
  • Најповолен курс на сите валути. Повеќе...
  • Сервисирање и продажба на автомобили. Повеќе...
Print

Менувачницата Метфил почна со работа од 1993 година и до ден денеска успешно работи со најповолен курс према сите валути. Долгогодишното постоење на пазарот и големиот број на задоволни клиенти е показател за високо котирање на менувачницата Метфил.

Најповолен курс за менување во менувачница Метфил

 

 

Земја Ознака на валута Паритет Куповен Продажен
EUR 1 61,30 61,50
CHF 1 50,00 50,80
GBP 1 72,00 73,00
AUD 1 48,40 49,00
USD 1 45,40 46,30
SEK 1 6,60 6,80

 

 

 
Софтверски решенија - 2008
Сите права задржани.