Редовни Автобуски Линии

НАЈПОВОЛНИ АВИО БИЛЕТИ СО WIZZ AIR ДО ДОРТМУНД, МЕМИНГЕН, АЈНДХОВЕН, ТРЕВИСО, МИЛАНО, ЛОНДОН, БАЗЕЛ ... ЦЕНИ ОД 25 ЕВРА !!!

 

Дејности

  • Најбрз трансфер на пари во светот. Повеќе...
  • Најповолен курс на сите валути. Повеќе...
  • Сервисирање и продажба на автомобили. Повеќе...
Print

Почитувани колеги, пријатели и долгогодишни наши клиенти

Чест ни е и задоволство да Ви го презентираме работењето на нашата агенција.

Почнувајќи од 1992 година, кога ги направивме нашите први чекори во туризмот, името МЕТФИЛ многу бргу стана синоним за висок квалитет, со очигледна функционална содржина, пружајќи им на своите клиенти широка лепеза на сервис на територијата на Македонија, Грција – посебно во Нова Врасна, Атина, Метеори, Турција.

Нашата агенција со работа, труд, посветеност и професионализам воспостави извонредни односи со сите сервис провајдери со цел да се задоволат Вашите потреби.

Нашиот тим со преданост и напорна работа пронајде најдобри и најконкурентни цени за сместување во исклучителни хотели и апартмани, изнајмување на автобус и минибус и друго.

Во 2007 година ТА МЕТФИЛ се прошири во дејноста со отварање на подружница во Скопје.

ТА МЕТФИЛ со искусен тим и љубезен персонал Ви помагаат заедно да го испланирате одморот од Вашите соништа.За нас секој клиент е важен и посебен.

 
Софтверски решенија - 2008
Сите права задржани.